ASUS Road Show 2006

12. 9. 2006

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS) ve dnech 5 – 7. září uspořádal v Praze, Lednici na Moravě a Bratislavě již čtvrtý ročník ASUS Road Show 2006. Za účasti českého zastoupení firmy, obchodních partnerů a novinářů bylo představeno široké spektrum produktů značky ASUS včetně posledních novinek.

ASUS prezentoval luxusní kožený notebook S6, horkou novinku tablet PC s názvem R1, hráčský monitor se zabudovaným subwooferem PG191 a výkonnou základní desku P5B Deluxe. Kromě těchto vysoce vyhraněných výrobků byly k vidění i další zajímavé produkty z portfolia firmy ASUS. Účastníci ASUS Road Show 2006 byli informováni o technických specifikacích všech předvedených modelů, které si každý mohl i osobně „osahat“ a vyzkoušet. ASUS rozdělil své portfolio produktů do čtyř oblastí, kterých se týkaly i jednotlivé workshopy rozdělené do témat: Luxusní notebooky, Business notebooky, Komponenty pro gaming a Digitální domácnost.

„Předností prezentace výrobků v rámci oddělených workshopů je možnost se individuálně věnovat zájemcům o danou problematiku,“ uvedl Jeremin Hsieh, MD, a dodává: „Účastníci se tak mohli detailně seznámit se všemi vlastnostmi a přednostmi produktů ASUS.“

Soutěžní odpoledne ověřilo technické dovednosti účastníků při soutěži závodních motokár v Praze a Lednici. Během několika hodin si každý na vlastní kůži vyzkoušel tvrdost a neústupnost svých kolegů při soupeření na trati. Zápolení se událo i v rovině znalostí produktů ASUS, připravený dotazník otestoval čerstvě získané informace a správné odpovědi byly slosovány. Vylosovaní a i Ti nejrychlejší si odnesli hodnotné odměny v podobě vystavených produktů značky ASUS.

ASUS Road Show proběhlo letos v České republice a na Slovensku již počtvrté a v rámci střední Evropy se přesouvá dále do Maďarska a postupně i dalších zemí.

Další informace o společnosti ASUS a jejích produktech získáte na internetových stránkách www.asus.com nebo www.asus.cz.

O společnosti ASUS

ASUSTeK Computer Inc. (TSE:2357) je přední dodavatel řešení pro počítače, komunikace a spotřebitele. Jeho portfolio produktů obsahuje notebooky, základní desky, grafické karty, optické mechaniky, informační zařízení, stolní PC, servery, bezdrátová řešení, mobilní telefony a síťová zařízení. Se svojí prvotřídní výzkumnou a vývojovou základnou, kancelářemi a pobočkami rozmístěnými ve všech koutech světa přináší ASUSTeK inovativní řešení spotřebitelům, podnikům a OEM/ODM zákazníkům. Společnost má dlouhodobě vedoucí postavení na trhu základních desek a grafických karet a patří do desítky celosvětově nejvýznamnějších hráčů v oblasti notebooků, optických mechanik, širokopásmových modemů a rozsáhlé palety dalších produktů.

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

120na80.cz: Horní cesty dýchací. Zkuste fytofarmaka

Horní cesty dýchací. Zkuste fytofarmaka

Vitalia.cz: Baletky propagují zdravotní superpostel

Baletky propagují zdravotní superpostel

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

120na80.cz: Boreliózu nelze žádným testem prokázat

Boreliózu nelze žádným testem prokázat

120na80.cz: Jak oddálit Alzheimera?

Jak oddálit Alzheimera?

120na80.cz: Na ucho teplý, nebo studený obklad?

Na ucho teplý, nebo studený obklad?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání