GRISOFT rozšiřuje nabídku bezpečnostních řešení pro operační systémy GNU/Linux a FreeBSD

GRISOFT, přední výrobce bezpečnostního software, uvádí na trh novou verzi serverového antivirového systému AVG Email Server Edition 7.5 pro Linux/FreeBSD a nové linuxové produkty AVG Anti-Virus Professional Edition 7.5 pro Linux/FreeBSD a AVG File Server Edition 7.5 pro Linux/FreeBSD. Po dlouhodobé podpoře systémů GNU/Linux tak GRISOFT rozšiřuje dostupnost svých produktů o operační systém FreeBSD.

„Alternativní operační systémy jsou stále populárnější zejména ve středních a menších firmách, které volí levnější řešení pro provoz poštovního a webového serveru, zatímco zaměstnanci pracují s Windows,“ uvedl Karel Obluk, technický ředitel a jednatel společnosti GRISOFT. „AVG pro Linux a nově také pro FreeBSD zapadá do této strategie snižování nákladů na IT infrastrukturu.“

AVG Email Server Edition 7.5 pro Linux/FreeBSD přináší zákazníkům dvě zásadní novinky: integrovaný antispam a dramatické zvýšení rychlosti zpracování e-mailů při antivirové kontrole. Spojení antiviru a nástroje pro odstranění nevyžádané pošty zvyšuje efektivitu poštovního serveru i pracovníků, kteří se nemusejí zabývat reklamními emaily.

AVG File Server Edition 7.5 pro Linux/FreeBSD nabízí antivirovou ochranu dat ukládaných na souborových serverech v heterogenním prostředí, přičemž kontrola používaných souborů přímo na serveru odlehčuje pracovním stanicím a zrychluje tak běžnou práci uživatelů.

AVG Anti-Virus Professional Edition 7.5 pro Linux/FreeBSD představuje profesionální antivirovou ochranu pracovních stanic, které využívají alternativní operační systémy.

Bezpečnostní produkty AVG pro GNU/Linux a FreeBSD se vyznačují vysokým výkonem i při nasazení na starších počítačích, minimální HW požadavky zahrnují procesor Intel Pentium 200 MHz a 256 MB operační paměti. Formou instalačních balíčků je podporován operační systém FreeBSD, linuxové distribuce RedHat, Suse, Debian, Mandriva a většina dalších rozšířených variant Linuxu.

Cena a dostupnost

Produkty AVG pro Linux a FreeBSD jsou okamžitě k dispozici v českém a anglickém jazyce prostřednictvím sítě partnerů a distributorů společnosti GRISOFT a webových stránek www.grisoft.cz, kde je možné získat také bezplatné zkušební verze.

Cena AVG Anti-Virus Professional Edition 7.5 pro Linux/FreeBSD byla stanovena na 670 Kč za dvouletou licenci. AVG Email Server Edition 7.5 pro Linux/FreeBSD s licencí na padesát poštovních schránek stojí 6 900 Kč na dva roky a AVG File Server Edition 7.5 pro Linux/FreeBSD při padesáti současných připojeních přijde zákazníky na 5 500 Kč za dvouletou licenci.

DigiZone.cz: Test Philips 24PFS5231 s Bluetooth repro

Test Philips 24PFS5231 s Bluetooth repro

Lupa.cz: Kdo pochopí vtip, může jít do ČT vyvíjet weby

Kdo pochopí vtip, může jít do ČT vyvíjet weby

Vitalia.cz: Taky věříte na pravidlo 5 sekund?

Taky věříte na pravidlo 5 sekund?

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo