GRISOFT uvádí na trh komplexní řešení pro ochranu uživatelských dat v podobě produktové řady AVG 7.5

GRISOFT, dodavatel bezpečnostního software AVG, dnes zahájil celosvětovou distribuci očekávané nové verze bezpečnostních nástrojů rodiny AVG s označením 7.5. Příchod nové verze je spojen s uvedením nových produktů, které rozšiřují možnosti ochrany uživatelských počítačů v domácnostech i středních a velkých podnicích.

Dosavadní nabídku společnosti GRISOFT nyní doplňuje AVG Anti-Spyware 7.5, AVG Anti-Malware 7.5 a AVG Internet Security 7.5. Grisoft zároveň rozšířil portfolio produktů pro podnikový sektor o nástroje pro vzdálenou správu těchto produktů. V reakci na požadavky zákazníků je také nově k dispozici AVG Anti-Virus pro ochranu LINUX pracovních stanic a také platformy FreeBSD.

„Uživatelům jsme při akvizici německé společnosti ewido networks slíbili rozšíření ochrany proti novým typům elektronických hrozeb a větší pohodlí při využívání našich produktů,“ uvedl Karel Obluk, technický ředitel a jednatel společnosti GRISOFT. „Tento slib nyní plníme. V řadě AVG 7.5 nabízíme první komplexní balíček bezpečnostních nástrojů české provenience, který zahrnuje ochranu před viry, červy, spyware, spamem a hackerskými útoky v rámci jednotného uživatelského rozhraní.“

Nové produkty v nabídce společnosti GRISOFT odpovídají na aktuální vývoj v oblasti počítačové bezpečnosti. Antivir a firewall dnes již ke spolehlivé ochraně citlivých dat nestačí, jak ukázalo i nedávné narušení internetového bankovnictví v České republice prostřednictvím spyware. AVG Anti-Spyware 7.5 proto nabízí ochranu před trojskými koni, nástroji pro sledování pohybu uživatelů po webových stránkách, agresivní internetové reklamě, dialerům a dalším typům hrozeb.

Výhody AVG Anti-Virus a AVG Anti-Spyware spojuje AVG Anti-Malware 7.5. Tento produkt nabízí ochranu proti virům i spyware v jednotném uživatelském rozhraní, které klade minimální nároky na výkon osobního počítače i znalosti uživatele.

AVG Internet Security 7.5 nabízí zatím nejúplnější sadu nástrojů společnosti GRISOFT pro zabezpečení osobního počítače a důvěrnosti citlivých dat. V jednotném prostředí slučuje funkce antiviru, anti-spyware, firewallu, anti-spamu i odhalování podvodných emailů. Toto řešení je vhodné pro uživatele, kteří vyžadují jednoduché ovládání a stále dostupnou pomoc v českém jazyce a nechtějí využívat několik různých programů, které je nutné zvlášť aktualizovat, a které zatěžují počítač mnohonásobnou kontrolou stejných dat. Díky podpoře vzdálené správy představuje AVG Internet Security 7.5 zajímavou alternativu i pro ochranu koncových stanic ve středních a velkých podnicích.

Ceny a dostupnost

Cena AVG Anti-Virus 7.5 je stanovena na 980,–Kč za dvouletou licenci, která zahrnuje možnost bezplatného přechodu na nově vydávané verze. AVG Anti-Spyware 7.5 je nabízeno za 900,–Kč, Anti-Malware 1290,–Kč a dvouletá ochrana prostřednictvím AVG Internet Security 7.5 přijde na 1680,–Kč.

Všechny produkty řady AVG 7.5 jsou okamžitě dostupné prostřednictvím webových stránek společnosti GRISOFT a rozsáhlé sítě jejích prodejních partnerů v České republice.

Vitalia.cz: Poznáte poctivé suroviny na pečení cukroví?

Poznáte poctivé suroviny na pečení cukroví?

Podnikatel.cz: EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Proč vás každý zubař posílá na dentální hygienu

Proč vás každý zubař posílá na dentální hygienu

Měšec.cz: mBank cenzuruje, zrušila mFórum

mBank cenzuruje, zrušila mFórum

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Root.cz: Certifikáty zadarmo jsou horší než za peníze?

Certifikáty zadarmo jsou horší než za peníze?