ZyXEL na INVEXu s komplexní nabídkou profesionálních řešení pro podniky, operátory i domácnosti

Společnost ZyXEL Communications (TSE:2391), přední světový výrobce řešení v oblasti vysokorychlostního přístupu na internet a síťových řešení připravuje v těchto dnech svou účast na veletrhu INVEX – DIGITEX 2006. Stánek společnosti ZyXEL bude umístěn v pavilonu F, číslo stánku 28.

Společnost ZyXEL na letošním veletrhu INVEX představí kompletní portfolio produktů určených pro 3 hlavní segmenty trhu: řešení pro domácí sítě, dále síťová řešení pro malé a střední podniky včetně jejich zabezpečení a nakonec i řešení ´triple play´ (hlas, data, video) včetně ADSL 2/2+ a VoIP technologií pro TELCO operátory.

Mezi avizovanými novinkami mířícími do domácích sítí určitě zaujme ethernetový adaptér HomePlug PL-100 pro snadné zasíťování počítačů prostřednictvím elektrických rozvodů. Adaptér PL-100 s maximální rychlostí 85 Mbit/s dokáže přeměnit silové elektrické rozvody na výkonnou síťovou infrastrukturu. Každá elektrická zásuvka se tak stává vstupním bodem do rychlé lokální sítě či Internetu. Jeho využití je tedy všude tam, kde potřebujete co nejrychleji využívat výhod počítačové sítě, ale nechcete pokládat datové kabely – například v hotelech, domácnostech, školách, menších firmách. Domácím uživatelům je také určena multimedia gateway DMA-1000W, na obsluhu jednoduché zařízení, které umožňuje užívat si digitální zábavy z pohodlí obývacího pokoje. Mezi hlavními schopnostmi jmenujme přehrávání DVD a DivX filmů, prohlížení fotografií a přehrávání MP3 souborů, které máte uloženy kdekoli v dosahu wireless adaptéru nebo v USB HandDrivu, který zasunete přímo do zařízení.

Zajímavou novinkou prezentovanou firmou ZyXEL na letošním ročníku INVEXu, vhodnou zejména pro Wi-Fi ISP bude Wi-Fi MIMO router P-336M nabízející řešení nepříjemného poklesu přenosové kapacity v případě, že bezdrátové připojení sdílí více uživatelů. Wi-Fi MIMO (Multiple Input Multiple Output) používá při spojení více antén několik na sobě nezávislých cest, čímž zvětšuje propustnost celého systému.

Bezpečnostním řešením ochrany počítačové sítě pro malé a střední podniky je ZyWALL 5 UTM – robustní, ICSA certifikovaný firewall a VPN brána. Žhavou novinkou ucházející se i o ocenění „Křišťálový disk“ je ZyWALL 1050 UTM – nejpokročilejší bezpečnostní brána s ohromujícím výkonem, 1000 VPN tunely a 4-mi gigabitovými, volně konfigurovatelnými porty. ZyWALL UTM (Unified Threat Management) představuje snadno ovladatelný, výkonný hardware s nabídkou všech nezbytných funkcí pro bezpečnost firemního prostředí: Anti-Virus, IDP, Anti-Spam, Firewall, VPN, Load Balancing, Bandwidth Management a Content Filtering.

V nabídce produktů pro infrastrukturu TELCO operátorů a lokálních ISP je novinkou přístupový multiplexor pro realizaci širokopásmového datového přístupu po metalickém telefonním vedení ZyXEL IES-1248. Kompaktní provedení s integrovaným splitterem a kapacitou 48 portů ADSL2+ umožňuje okamžité nasazení vysokorychlostního Internetu v nové bytové zástavbě, v rezidenčních komplexech, ve vysokoškolských areálech, v hotelech atd.

Lupa.cz: Kdo pochopí vtip, může jít do ČT vyvíjet weby

Kdo pochopí vtip, může jít do ČT vyvíjet weby

DigiZone.cz: TV Philips a Android verze 6.0

TV Philips a Android verze 6.0

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: Podnikatelům dorazí varování od BSA

Podnikatelům dorazí varování od BSA

120na80.cz: Horní cesty dýchací. Zkuste fytofarmaka

Horní cesty dýchací. Zkuste fytofarmaka

Vitalia.cz: Proč vás každý zubař posílá na dentální hygienu

Proč vás každý zubař posílá na dentální hygienu

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

120na80.cz: Na ucho teplý, nebo studený obklad?

Na ucho teplý, nebo studený obklad?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo