Hlavní navigace

Den otevřených dveří v SUSE

7. 5. 2015

Sdílet

Pokud máte zájem se podívat do pražské pobočky SUSE, označte si v kalendáři středu 27. května 2015 od 10:00 do 16:00. Dozvíte se zajímavé informace o SUSE, openSUSE, a vlastně všech produktech, na kterých lidé ze SUSE pracují.

Pokud náhodou přemýšlíte o novém zaměstnání, vězte, že součástí dne otevřených dveří je i prezentace volných pracovních pozic. V každou celou hodinu (detailně: 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00) bude probíhat prohlídka kanceláří SUSE, takže se můžete podívat, jak vypadá prostředí, ve kterém v SUSE pracujeme.

Ze dne otevřených dveří v SUSE si také budete mít co odnést, protože proběhne vědomostní soutěž o zajímavé ceny. Den otevřených dveří se koná na adrese Lihovarská 12, Praha Libeň.

Tato zprávička byla zaslána čtenářem serveru Root.cz pomocí formuláře Přidat zprávičku. Děkujeme!

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 5. 2015 15:50

    Petr (neregistrovaný)

    Díky Vám chlapci a dívky za openSUSE, YaST a spol. Přišel bych osobně poděkovat, ale jednak jsem z Brna a pak mezi desátou a čvrtou jsem obvykle v práci.
    Toto vypadá spíše jako náborová kampaň zaměřená na studenty, kteří nemají celý den co dělat a poohlíží se po nějakém tom jobu.

  • 9. 5. 2015 9:42

    Sleep_Walker

    Toto spis vypada jako den otevrenych dveri ve firme, kde mezi desatou a ctvrtou jsou lide obvykle v praci. Moc z toho vyvozujete ;b

  • 10. 5. 2015 22:09

    Trident (neregistrovaný)

    Jestli tam nekdo pujdete tak kdyztak hodte echo jestli uz maji v budove nake ubytko. Bo za ty penize tam je to tak akorat mit podnajem u nake stare pani na okraji prahy a jist cely mesic chleba.
    A nejhorsi je ze jejich sef vi ze je vyhodit nemuze, protoze nikoho jinyho a kvalifikovanyho za tu almuznu nesezene.
    Pokud bydlite u maminky a nebo hledate neco lepsiho nez brigadu, tak na start vyborna firma. Psychicky stabilni a pratelsti lidi. Takove geekarium ale ne zas hackerspace dira plna smradlavych asocialu.

  • 11. 5. 2015 20:37

    mimi.vx (neregistrovaný)

    zajimave , ja sio na penize stezovat nemohu ... asi to bude tim ze SUSE plati podle toho jak kdo dela a co si dovede obhajit

Byl pro vás článek přínosný?

Autor zprávičky