Hlavní navigace

Weave Sync už zvládá synchronizovat i smazání položek z historie

Sdílet

Kamil Pošvic 26. 11. 2009

Brány Mozilla Labs opustila druhá betaverze experimentálního rozšíření Weave Sync 1.0. Jak známo, jde o rozšíření pro online synchronizaci uživatelských dat a nastavení z prohlížeče Mozillla Firefox mezi jeho různými instalacemi na několika počítačích (a s ohledem na budoucnost i třeba mezi Firefoxem na počítači a Firefoxem v mobilu). Při synchronizaci historie navštívených stránek je nyní zohledněno smazání některé z položek ze strany uživatele. Po provedení synchronizace bude pak daná položka odstraněna i na jiných počítačích.

(Zdroj Lupa.cz)

Našli jste v článku chybu?
  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.