Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Bookeen Odyssey HD FrontLight: svítící čtečka pro českého čtenáře od bolek - "Drobnou výtku si pak zaslouží jen to, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 1. 2013 10:56

    bolek (neregistrovaný)

    "Drobnou výtku si pak zaslouží jen to, že si čtečka nepamatuje stav podsvícení po svém vypnutí. Pokud například při nečinnosti sama usne nebo ji vypnete třeba z důvodu navštívení toalety, čtečka je při příštím zapnutí zhasnutá a musíte si ji sami rozsvítit. Uvítal bych, kdyby se světlo na začátku dalšího čtení nastavilo do posledního stavu"

    Ja si naopak myslim, ze je to takto lepsie. Ked vecer citam v posteli, na druhy den, ked nasvietenie nepotrebujem, nemusim nic vypinat. Ked sa bookeen vypne sam to je znamenie ze uz necitam a mam ist radsej spat:-) Na toalete citam, takze si tam berem aj bookeen a ked idem prec iba na par minut, tak tu chvilku to vydrzi byt zapnute.

    Ale mohlo by to byt nastavitelne. Niekomu to vyhovuje tak, inemu naopak. Mne by sa zase pacilo, ak by som si obidve HW tlacidla mohol nastavit, aby pretacali iba dopredu

  • 6. 2. 2013 0:29

    Bolek (neregistrovaný)

    Asi to tu čítajú v Bookeene. Včera som si nainštaloval nový firmware a už pribudla možnosť Memorize FrontLight State, takze si každý môže nastaviť, či si má citacka zapamatat posledný stav podsvietenia alebo nie;-)

  • 6. 2. 2013 8:54

    jm

    Ukládání stavu podsvícení naštěstí opravili v novém firmware.

    Co mě ovšem nadzvedlo, a nikde se o tom v recenzích nepíše, je absence jakéhokoli hledání v textu. Na rozdíl i od toho nejlevnějšího Kindlu, který má fulltextové vyhledávání v celé knihovně.