Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Co přinesl nový Root - statistiky od Venca Balak - Nevim, proc si kazdej porad stezuje, sice souhlasim...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2005 9:10

    Venca Balak
    Nevim, proc si kazdej porad stezuje, sice souhlasim s tim, ze clanku je malo a jejich uroven klesla, ale co se da delat, asi nejsou lidi - sam se ted pachtim s jednim, kterej uz snad budu mit hotovej.
    S novym designem jsem spokojenej, znamkovani prispevku vyuzivam, ale ctu je vetsinou vsechny.
    Jediny co mi opravdu vadi je reklama - proc je na serveru o OS reklama jiste nejmenovane firmy, ktera nema linuxaky... moc v lasce? To neni mozne vybrat neco jineho?
  • 31. 5. 2005 10:09

    Tomáš G. (neregistrovaný)
    Třeba proto, aby ti měli z čeho zaplatit ten článek, ze kterým se právě pachtíš? :o) Tedy pokud ho píšeš pro Root. Netvrdím, že "fakta" o Windows vs. Linux se mi líbí, ale jsem realista. Microsoft jistě bude dlouhodobě ekonomicky stabilní partner, který se neodmítá. Moc pěkně se k dané problematice vyjádřil Ivan Bíbr v Květnovém LinuxExpresu.

    A s tou klesající úrovní bych to taky neviděl až tak tragicky. Nevšiml jsem si, že by Root nějak výrazně vybočoval z řady, ale to je věc názoru. I Kdyby tomu tak bylo, tak před dvěma měsíci proběhla změna na postu šéfredaktora a řekl bych, že je znát, že nový šéfredaktor nemá ještě x dalších "vedlejšáků" a věnuje se opravdu jen Rootu. Z větších věcí mne poslední dobou třeba velmi zaujal seriál o MacOS. Zprávičky se teď také točí tak, že se zase vyplatí na Root zajít i několikrát denně a neřekl bych, že je to kvantita na úkor kvality.