Hlavní navigace

CryptoFest - akce pro každého

10. 11. 2003
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pozvánka na další zajímavou akci pořádanou Studentskou Unií ČVUT, klubem Silicon Hill.

Máte někdy strach o svoje data, tajné loginy a hesla vašich e-mailových schránek či FTP kont? Bojíte se, kdo všechno vám „kouká přes rameno“? Věříte jim, že „vědí víc, než si myslíte“? Chcete chránit svoje soukromí?

A nevíte tak docela, jak na to?

Pak vás jistě zaujme akce, pořádaná Studentskou Unií ČVUT, klubem Silicon Hill, s názvem CryptoFest 2003.

Připadá vám člověk, který šifruje svoje data i komunikaci se světem, paranoidní? Opravdu? Nevadilo by vám, kdyby se kdosi hrabal ve vašich e-mailech, sledoval vaši aktivitu na Internetu, zkoumal, cože si to stahujete, kochal se vašimi fotkami z prázdnin? Máte pocit, že TOHLE se VÁM nemůže stát?

V sérii přednášek i praktických ukázek vás odborníci naučí, jak se zabezpečit před zvědavci a chmatáky internetové reality i jak nedat šanci ani uniformovanému muži, který si sedne přímo před vaši klávesnici. Akce je určena i úplným začátečníkům, nemusíte se tedy hrozit záplavy nesrozumitelmých zkratek a pojmů, které si budete ještě týden dohledávat v odborných textech.

Naopak se můžete těšit na přátelskou atmosféru a dobré rady a tipy, které se vám třeba budou jednoho dne velmi hodit.

Pokud vám ochrana vlastních dat nepřipadá jako prázdný pojem, můžete se těšit na tyto přednášky: Certifikační autorita, CryptoAPI Linux, Šifrování pro MS Windows, IPSEC, SILC, SSH tunneling, Linux CryptoFS a Výroba levného tokenu.

CS24_early

Už zbývá jen dodat čas a místo konání, nuže: Posluchárna K1 Elektrotechnické fakulty na Karlově náměstí, 15. listopadu, 9:00. Bližší informace získáte na stránkách www.cryptofes­t.cz.

Neváhejte a přijďte se naučit šifrovat!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku