Hlavní navigace

Česká spořitelna obsazuje 30 pozic špičkovými specialisty v oboru IT

29. 8. 2001
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Česká spořitelna v současné době rozšiřuje počet pracovních pozic v oblasti informačních technologií (IT) a hledá nejlepší specialisty. Do konce letošního roku hodlá zaměstnat 30 špičkových odborníků z tohoto oboru. Investice do rozvoje IT dosáhnou přitom v letošním roce 2.5 miliardy korun.
„S tím, jak razantně Česká spořitelna obnovuje svůj systém informačních technologií, roste přirozeně i potřeba najít další a další odborníky v tomto oboru,“ uvedl Andrew Krenek, ředitel Úseku lidských zdrojů České spořitelny

.

„Je to velmi náročné, trh práce v tomto oboru není neomezený a my máme vysoké nároky, hledáme vedoucí projektů, architekty a členy projektů v oblastech jako jsou pokročilé internetové technologie, vývoj internetových aplikací, internetové aplikační balíky se zaměřením na CRM (Customer Relationship Management), Middleware, řízení a správa dokumentů, řízení obsahu webových stránek (web content management) a řízení znalostí (knowledge management) se zaměřením na webové portály, datové sklady a OLAP, systémové platformy a řízení provozu (System Management, Performance Management ap.) a systémová integrace.“, dodal Krenek.

CS24_early

Samozřejmostí je vysokoškolské vzdělání se zaměřením na matematiku, informatiku, computer science nebo ekonomiku s důrazem na informační technologie. Předpokladem je znalost bankovní problematiky.

Česká spořitelna nabízí uplatnění v rámci dynamicky se rozvíjející banky a středoevropské finanční skupiny Erste Bank odborníkům se schopností prosadit se, s hlubokým zájmem o daný obor, se smyslem pro týmovou práci a vůlí učit se. Naším systémem osobního vzdělávání, možnostmi stáží v zahraničí a nabídkou mnoha finančních i nefinančních zaměstnaneckých výhod motivujeme a podporujeme naše zaměstnance na cestě být stále lepšími.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku