Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Historie vývoje počítačových her (29.část - osmibitové kapesní herní konzole) od ajne - Jo Gameboy, to bylo v dětství něco. :-)...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2012 10:29

    ajne (neregistrovaný)

    Jo Gameboy, to bylo v dětství něco. :-) Znal jsem to jenom z časopisů, v okolí ho nikdo neměl. Zato hodně frčely "kostičkové" hry 32 in 1, 333 in 1, 1997 in 1 atd. :-) Takové ty tržnicové, základní měly tetris, později jsem měl tu 1997 in 1 a tam byly i auta, nějaké střílení apod., a za odměnu jsem na okraji displaye dostával ovoce :-D. Samozřejmě herní scéna v kostičkách, žádné grafické zobrazení jako GB. Ale vzpomínám na to rád.

  • 31. 5. 2012 20:54

    atarist (neregistrovaný)

    jojo na kostickove hry si pamatuju, neco na zpuson 99 in 1. Bylo tam nekolik variant Tetrisu, Space Invaders, neco jako primitivni Arkanoid a dalsich 96 variaci na toto. Nejakej cinskej smejd to byl, ale do vlaku bohate stacilo.

  • 1. 6. 2012 14:16

    Pepa zdepa (neregistrovaný)

    Gameboye mám ještě někde v šuplíku. Přivezli mi ho jako dědictví po movitém příbuzném ze zahraničí. Na cartridgi je Tetris, pak ještě DuckTales a samozřejmě jsem doma vyžebral k vánocům Super Mario Land II. Je ještě funkční, akorát má vymačkaný (tj. tmavší dislplay uprostřed, jak jsem mu dával co proto, když mi něco nešlo). Btw, žral jako prokopnutý, bez alkalických baterek se s nim moc nedalo. Stav baterií ukazovala červená kontrolka vedle obrazovky. Když už skoro nesvítila, byly baterie KO.