Hlavní navigace

Interní i USB modemy WELL mají ovladače pro Linux!

11. 7. 2002
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Firma JOYCE ČR, výhradní dovozce komunikačních produktů značek WELL a ASUScom (analogové modemy, ISDN, xDSL, kabelové modemy) zúročila své dlouholeté zaměření na oblast datových komunikací a dokázala připravit pro své analogové modemy WELL PCI56-SL a WELL FM-56USB ovladače pro LINUX.

JOYCE ČR je tak prvním a jediným dodavatelem faxmodemů v ČR, který dodává ke svým interním soft modemům a USB modemům ovladače pro LINUX! Zejména u interních modemů je to zásadní změna na modemovém trhu, protože zatímco žádná z konkurenčních značek prodávaných na českém trhu ovladači pro LINUX nedisponuje, JOYCE ČR dává ovladače pro LINUX k dispozici ZDARMA právě pro nejlevnější typy interních i externích modemů WELL.

Zdrojové kódy těchto ovladačů jsou společně s návodem ke kompilaci ke stažení na www.joyce.cz. Ovladače jsou vyladěny pro nejnovější kernel 2.4.18 a odzkoušeny pod nejrozšířenějšími linuxovými distribucemi (Red Hat, SuSe, Mandrake). Podle prvních ohlasů zákazníků je stabilita připojení k Internetu s těmito ovladači ještě lepší než u OS Windows.

root_podpora

JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Firma je zaměřena na dodávky koncových zařízení a služeb pro přístup k Internetu a k podnikovým aplikacím. Nosnými produkty firmy jsou v oblasti hardware ISDN a xDSL koncová zařízení a analogové faxmodemy (značky ASUScom, ASUS a WELL), dodávaná na trh prostřednictvím distributorů – 100Mega, Abacus, Actebis, AT Computers a e'D system. Nosnými produkty v oblasti služeb jsou distribuce euroISDN linek a prodej služeb provozovaných IOL (zejména ADSL), zajišťované prostřednictvím celorepublikové partnerské sítě.

Kontakt:
JOYCE ČR s.r.o.
Jana Amado
tel.: 05–43236740
mail: jana.amado@joyce.czjoyce@joyce.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku