Mleté labůžo vyráběl kamarád pro jeden "Hypermarket" tak, že když něco zelenalo, okrájelo se to do mletého :-D Tož šetřit sa musí! Zbytek se vrátil do regálu nově přebalený. Okrajoval i sýry a z těch se dělaly pak saláty.
Ještě dneska se mu dělá na zvracení, když mu někdo nabídne třeba vlašák :-)
Vzhledem k tomu, ze v Cechach casto stale obchodnici jsou odporna, vseho schopna prasata, ktera by meli machat v lednu pod Karlovym mostem, se mlete maso kupuje tak, ze se zajde k reznikovi, ukaze se na kus masa a rekne se: "Tohle mi umelte". Jiz umlete maso bych v Cechach neriskoval, to se da kupovat vsude jinde, ale v Cechach radsi ne. Krome toho bych se moc nedivil, kdyby se porad jeste vyskytovali sulini, kteri to maci, aby to vic vazilo. Holt tradice je tradice. Zakaznik musi byt okraden a napalen, i kdyby trakare padaly.