Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Komiks: žlutý pruh 2.0 od Tetřev - Komiks je super, pobavil mě. Líbí se mi,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 6. 2014 8:24

    Tetřev (neregistrovaný)

    Komiks je super, pobavil mě. Líbí se mi, že si root.cz nakonec umí udělat srandu sám ze sebe. Ale vážně... Troufnu si říct, že IT negramotní na root nechodí. Stejně tak sem nechodí lidi, kteří tlačítko "settings" považují za autodestrukční mechanismus a přečtení jednoho odstavce je pro ně nadliský úkol.
    Vážně jste si mysleli, že si návštěvníci root.cz nebloknou tuhle lištu? Není na to potřeba být programátor, stačí umět číst a vlézt do nastavení AdBlocku.

    Jinak k tématu diskuse (jednomu z mnoha témat, vlastně). Osobně jsem člověk, který se stal kvůli čím dál tím vtíravější reklamě - řečeno newspeakem - haterem reklamy všeho druhu. Nesnáším, když reklama tvoří část webu, když je jeho nedělitelnou součástí. Irituje mě i to, že je hozená někde pod čarou mimo obsah a otravuje mě nabídkami na zvětšení penisu (ne, že by se to občas nešiklo). Dokonce jsem na ní alergický i mimo jedničky a nuly.

    Udělejte předplatné, nebo možnost prohlížet roota bez reklam pro platící návštěvníky a já si rád zaplatím. Kvůli odstranění reklam si kupuji i free aplikace a nemám jedinný problém si je "předplatit" i tady na rootu. Zkrátka zkusit jiný model... Ne reklamy pro všechny, ale reklamy pro "neplatiče".

  • 15. 6. 2014 10:12

    tomvec (neregistrovaný)

    Ale aby to nedopadlo tak, že budou chtít zaplatit 15,-Kč za jeden článek, to jsem taky na nějakém webu viděl.