Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Mandriva Linux 2006 CZ: V akci od Umkebe Membe - používám mandrake od verze 7.0. se automatickým připojováním...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 12. 2005 10:51

    Umkebe Membe (neregistrovaný)
    používám mandrake od verze 7.0. se automatickým připojováním vzměnitelných medií byl vždy problém a nejlepší bylo supermount nepoužívat. jinak jsem nezažil žádný ze zde zminovaných problémů. momentálně mám 2006 rc2 na dvou nových počítačích a necítím potřebu upgradovat na finální verzi. (v době instalace to bylo jediné distro s podporou dual-core procesorů bez nutnosti kompilace jádra.) hal zvládá připojování vyměnitelných médií tak dobře, že jsem ho oproti zvyklostem nevypl. jedinou změnou proti defaultnímu nastavení je odinstalování aplikací kat a amarok, které zbytečně zatězovaly systém, a vůbec mi připadaly nějaké windowsoidní. jestliže mandriva 2006 rc2 mi jede v poho na cutting edge hw, na kterém si fedora ci suse ani neskrtnou, tak asi nebude tak špatná jak se nám tu někteří snaží dokázat.
  • 16. 12. 2005 16:58

    Petr Tomeš
    Nebudu psát za ostatní, ale pokud jde o mně, vůbec se nesnažím dokázat že je Mandriva špatná, jen píšu (a ostatníé zřejmě také) své negativní zkušenosti.

    Pokud vám to funguje a vyhovuje, pak je určitě dobře, že to používáte.