Hlavní navigace

Největší linuxová konference v ČR v letošním roce

1. 7. 2004
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Brno, 8. 6. 2004. Odbornou počítačovou veřejnost, která sleduje dění v linuxovém světě, bude jistě zajímat aktuální informace o konání konference s mezinárodní účastí MANDRAKE.con 2004.

Konference se koná v Praze 14. – 15. července 2004 v hotelu ILF a je určena uživatelům operačního systému Mandrakelinux, v současné době snad nejoblíbenější linuxové distribuce, kteří se chtějí navzájem setkat, získat nové poznatky a podělit se o zkušenosti. Účast na konferenci bude přínosem i pro odborníky, kteří uvažují o přechodu z jiných operačních systémů na Linux.

Pestrý program konference obsahuje přednášky správců linuxových systémů praxe i vystoupení odborníků se souhrnem technických i obchodních informací o produktech Mandrake a jejich doporučených aplikacích. Od zahraničních hostů zFrancie, přímo ze společnosti MandrakeSoft S.A., se zase účastníci dozví nejnovější informace z vývojové oblasti nebo o tom, jak se uplatňuje Mandrakelinux jinde ve světě a jaké jsou plány do budoucna. Program počítá i s dostatečným prostorem na diskusi, ve které mohou účastníci klást přednášejícím otázky na témata, která je nejvíce zaujmou.

Po celou dobu akce budou připraveny ukázky nasazení praktických řešení aplikací běžících na produktech Mandrakelinux od celé řady tuzemských dodavatelů. Zde také mohou účastníci využít k individuální konzultaci přítomné odborníky.

Již dnes se mohou zájemci o účast na konferenci registrovat.

CS24_early

Konferenci organizuje společnost Software Media s.r.o. známá jako vydavatel časopisu Linux+. Odborný obsah zajišťuje společnost QCM, s.r.o., jediný autorizovaný partner společnosti MandrakeSoft S.A. v České republice a na Slovensku.

Milan Woff
obchodní ředitel QCM, s.r.o.

Byl pro vás článek přínosný?