Hlavní navigace

Nový server housing v centru Prahy

20. 5. 2003
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

GLOBE INTERNET, provozovatel profesionálních webhostingových a server housingových služeb SERVERY.CZ, udělal před časem významný krok vpřed v nabídce služeb. Zvykli jsme si, že právě GLOBE INTERNET dbá na to, aby vysoká kvalita byla navíc podpořena příznivou cenou. Poslední počin tohoto hostingového providera patří k těm významnějším novinkám.

Společnost GLOBE INTERNET začátkem roku 2003 výrazně rozšířila svůj tým a současně i působnost. Došlo k vybudování hostingového a dohledového centra v areálu Papíren na Vinohradské třídě. V novém sídle je umístěna technická sekce služby SERVERY.CZ. V těsné blízkosti serverů mají tak technici a administrátoři možnost pružně reagovat na požadavky zákazníků. GLOBE INTERNET se zároveň rozhodla využívat nové prostory pro zřízení nového hostingového centra pro zákazníky s vlastními servery – tzv. kolokační služby.

Provozovatel největší webhostinové služby tak přichází v centru Prahy s unikátní nabídkou cenově dostupného server hostingu. Přímo v areálu Pražských papíren vyrostlo nové hostingové centrum, které splňuje všechny požadavky na umístění vlastního serveru. Od této chvíle je možné umístit vlastní server na páteřní sítě téměř okamžitě. Ceny, které GLOBE INTERNET nabízí, jsou navíc nejnižší na trhu.

Vedle samozřejmostí jako je garantovaná rychlost připojení se zálohováním konektivity, neomezený přenos dat a vlastní IP adresa nabízí GLOBE INTERNET pro mnohé to nejdůležitější – snadný fyzický přístup k serveru v kteroukoliv denní či noční hodinu: prostor serverovny se nachází přímo nad stanicí metra Želivského, je dobře dostupný automobilem a v areálu je parkovací místo přímo u vchodu do serverovny.

V současné chvíli je služba Cool Server Housing nabízena ve dvou modelech:

1) Cool Server Housing

Model, který nabízí cenu pod 1.000,– respektive přesně 990,–/ měsíc. Součástí nabídky u modelu Cool Housing je:

  • neomezený přenos dat
  • konektivita do NIX.CZ 10 Mbps
  • zahraniční sdílená konektivita 4 Mbps
  • vlastní IP adresa ve sdíleném VLAN,
  • umístění desktop/rack
  • napojení na UPS

2) Cool-Plus Server Housing

Model, který za cenu 1.490,– měsíčně nabízí na rozdíl od předchozího modelu:

CS24_early

  • konektivita do NIX.CZ 100 Mbps
  • zahraniční sdílená konektivita 8 Mbps.
  • 3 IP adresy

Za zřízení služby se neúčtuje žádný instalační poplatek. Za mírný příplatek je možno objednat doplňkové služby jako např. zálohování dat na páskovém zařízení IBM LTO.

Více informací najdete na adrese http://coolhou­sing.servery.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku