Myslim ze kdo jedl tyhle papricky tak vi ze v tyhto kategoriach uz rozdiel 200000 SHU neni az taky rozpoznatelny, ale sranda je ze tie papricky maju specificku chut, aj ked Bhut Jolokia ma certifikat guinessovej knihy rekordu, tak myslim ze nepsany favorit je Naga Morich, maly typ. http://www.habanero.sk/
Tak tak, ale hlavne, nesahat na ne, jenom nozem a sup do jidla, NEDOTYKAT SE
... a vseho ceho se tahle papricka dotkne pak po ni voni a trochu i pali, mi treba nuz pali i po 3 mesicich ... nebo spise je citit tou paprickou ;-))
Klasicke chyby, co lidi delaji, ze se ji dotknou a tak si otrou oko, ci neco jineho.
Dale takovy katalyzator palive chuti je nakrajeny bambus, ten se potre koleckem tehle papricky a necha se pusobit, pak se i s koleckem da do polivky VN to casto pouzivaji do polivek Phe(cti: F) ... coz je hlavni jidlo (vyvar zeleniny a masa) s kupou nudli, zeleniny a bylinek +citron +bambus +palive papricky +paliva omacka dle chuti
Uz jsem mel: hovezi, kureci, veprovou a krevetovou ;-)