Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Programování pod Linuxem pro všechny od Aplt - Hele a co kdybych chtel programovat pro FreeBSD?...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 2. 2004 14:42

    Aplt (neregistrovaný)

    Hele a co kdybych chtel programovat pro FreeBSD? To asi s navodem na Linux mam smulu, co?

  • 5. 2. 2004 10:16

    ToM (neregistrovaný)

    No, zatim to jeste jde. Tedy to, co autor popisuje lze v podstate pouzit i na Unixu. Pocitam ale, ze od takove cca 3-4 lekce znalosti z tohoto clanu nepouzijete nikde jinde nez na Linuxu a to jeste jen urcite verze distribuce. Welcome to Leenoox Amazing World.

    Ale co naplat BFU si to zadaji. Prenositelnost jen zdrzuje a zvysuje naklady na programatora... Inteligence je holt draha zalezitost.

  • 12. 2. 2004 2:41

    xChaos (neregistrovaný)

    Jo jo, máme v CZFree jednu záložní trasu přes FreeBSD router. Autor té instalace nemohl pochopit, že ono to fakt jako nezálohuje - uvěřil, až když si traceroutnul svojí druhou kartu - a ejhle, ono to trasovalo po naší (fungující) páteři routované přes OSPF celou cestu okolo světa, až to skončilo na svém vlastním druhém rozhraní :) takový stroj ovšem jako záložní router fungovat nebude :)

    Je jisté, že to vaše FreeBSD určitě vyžaduje nadprůměrnou inteligenci... jo jo :-) Už jsem zažil dva majitele FreeBSD routerů, a jedním z prvních požadavků je vždy veřejná IP adresa, aby se jim tam mohl zvenčí zalogovat admin ... protože s ti nikdo nic neumí ;-) Admina to posléze přestane bavit, a přijde tam Debian.