Hlavní navigace

První a jediná eJob oáza pro IT specialisty v ČR

18. 9. 2001
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Loňský rok začal ve vodách českého internetu fungovat další, pouze však na první pohled další, personální server www.ejob.cz. Jedná se o první a jediný jobserver v ČR specializovaný právě na oblast informačních technologií a telekomunikací.

Server je určen těm IT&TELCO odborníkům, kteří se chtějí rychle a jednoduše dostat na aktuální nabídku pozic v oboru a nemají zájem prohledávat nepřehledné, pomalé stránky s nudnou grafikou a přebírat nabídky na pozice asistentek či referentů.

Každý registrovaný kandidát má možnost zaregistrovat si zde svůj životopis, kdykoliv si ho vytisknou dle připravených šablon a vzít s sebou na pohovor. Velmi jednoduchá je i manipulace se CV. Na jedno kliknutí ho lze pomocí služby CV Action odeslat všem klientům eJobu do jejich firemní schránky. Aby byla komunikace přehlednější a pohodlnější, má i kandidát svou vlastní schránku, kam dostává odpovědi a nabídky společností. Pokud se rozhodnete vyhledat si job „šitý přímo na míru“ rozhodně využijte vyhledávací systém Sherlock, který dle Vámi zadaných kritérií najde práci určenou právě pro Vás.

Je-li Váš časový fond omezený nebo nemáte chuť oslovovat inzerující firmy, sestavte si svůj inzerát. Až podáním inzerátu se firmám hledajícím na eJobu zaměstnance, zobrazí údaje a nikdo jiný než vy nebude rozhodovat jaké. Pomocí filtru „Inkongito“ můžete zobrazení omezit pouze na znalosti a dovednosti. Firmy vás potom zcela anonymně osloví zprávou do schránky a je jen na vás, zda odpovíte. Tato varianta je vhodná i pro ty, kteří chtějí zjistit, jaká je po jeho profesi poptávka.

Na serveru lze dále nalézt potřebné informace o tom, jak to chodí u pohovoru, jak sestavit životopis či jaké existují všechny personální agentury.

CS24_early

A kdo vás u náš může oslovit? Přední české firmy jako Logica, Radiomobil či Tiny Software a personální agentury Antal, tmp.worldwide nebo Manmark Economy.

V brzké době, na počátku října, se na eJobu objeví nová služba ve stylu diskuse, kde budete moci položit otázky významným personálním manažerům a osobám ze světa IT. A to se jen tak nevidí!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku