Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Red Hat nechce Mono v RHEL od Jerry - Podle mne hlavnim problemem je to, ze Red...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 11. 2006 0:04

    Jerry (neregistrovaný)
    Podle mne hlavnim problemem je to, ze Red Hat zarucuje update pro vsechny sve produkty od vydani po dobu osmi let. A stejne je tomu s technickou podporou vcetne ochranou pred soudnimi spory o tzv "softwarove patenty". Pokud maji v Red Hatu pocit, ze by spojeni RHEL+Mono nemelo dlouhodobe priznive vysledky, pak se rozhodli, jak se rozhodli.

    To, ze se nerozhodl zaradit Mono do standartni distribuce jeste neznamena, ze na Red Hatu nepobezi. Pouze to bude (pro smrtelniky) znamenat, ze si instalacni balik bude mozne stahnout a nainstalovat jinou cestou nez je bezne up2date(dokud bude komunita Mono udrzovat builduschopne nebo jako binarni distribuci v RPM).

    Je zbytecne spekulovat o tom, proc a jak a ktera distribuce bude Mono mit ci nemit. Jsou to bezobsazne zabomysi valky. Kdo bude chtit Mono nainstalovat a pouzivat si ho nainstaluje a bude pouzivat. Vcelku se nic nezmeni a svet se bude tocit dal.
  • 22. 12. 2006 13:06

    anonymní
    odpoved je jeenoducha - mono je pecka sra*ka a lidi v redhatu nejsou (narozdil od suse) hloupi, aby si takovou sra*kou kazili distribuci

    radhat rulez