Hlavní navigace

ROOT.cz ruší výměnnou reklamu na svých stránkách

4. 6. 2002
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Praha 4.6.2002 - ROOT.cz je prvním technicky zaměřeným serverem, který na svých stránkách zobrazuje výhradně komerční reklamu.

Od pondělí 3.6.2002 využívá ROOT.cz pro správu svého reklamního prostoru novou technologii vyvinutou mediálním zastupitelstvím ARBOmedia, která umožňuje zobrazovat pouze neviditelnou tečku, pokud není pro danou pozici objednána žádná reklamní kampaň. Je-li je reklama prodaná, zobrazí se samozřejmě banner inzerenta.

UX DAy - tip 2

„Zavedením této nové technologie sledujeme dva hlavní cíle – zatraktivnit naše inzertní plochy pro inzerenty, jejichž reklamy nyní nebudou splývat s ostatními, mnohdy nekvalitními bannery, a vycházíme tím vstříct i našim čtenářům – pokud není komerční reklama prodána, nebudeme je zbytečně obtěžovat výměnnými bannery. Věřím, že toto ocení jak naši čtenáři, tak inzerenti.“, říká Tomáš Krause z 4WeBu, provozovatele ROOT.cz.

O serveru ROOT.cz (http://root.cz/)
ROOT.cz je zpravodajský server zaměřený převážně na operační systém Linux, ale nevyhýbá se ani tématům, která hýbou českým Internetem, výpočetní technikou a oblastí IT. Denně přináší články a novinky ze světa Linuxu a snaží se propagovat tento volně šiřitelný operační systém mezi nejširší veřejnosti jako levný a spolehlivý protipól komerčních operačních systémů. Ve svém segmentu je ROOT.cz jasnou jedničkou na českém a slovenském Internetu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku