Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku SDL: Hry nejen pro Linux (2) od anonym - Chudak autor. Prisel s nevhodnymi clanky v nevhodnou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 3. 2005 11:13

    anonymní
    Chudak autor. Prisel s nevhodnymi clanky v nevhodnou dobu a ted trpi. IMHO vsak netrpi za to, co napsal, ale stal se obeti obecne averze proti novemu root.cz.
    A jeste neco. Alternativni cerny design nic nespravi. Jde o to, jak web pusobi ve svem default provedeni...
  • 1. 3. 2005 11:23

    MartensPh (neregistrovaný)
    ahoj,
    docela by mne zajimalo, nakolixe neqalitni obsah rootu a mnozstvim lidi pohaneny redesign projevil na ubytku ctenaru, mam dojem, ze spousta lidi place a tvrdi ze odchazi, ale je to zkutecne tak? jinak ja osobne si nechavam posilat clanky denne mailem a hodne si vybiram, takze ctu cim dal mene, ale co jini? mohla by redakce uverejnit nejaka cisla?
    zdravi martik
  • 1. 3. 2005 11:58

    Lembloud (neregistrovaný)
    Úbytek asi žádný není, bude to jako od Cirmana - jedna část je chodí na root ze zvyku a druhá část je zvědavá, jestli dnešní porce článků je stejně slabá jako včerejší... Já patřím bohužel do té druhé skupiny.
  • 1. 3. 2005 14:07

    smrt (neregistrovaný)
    shrnuto podtrzeno, root je totalne dojebanej. Rozvasnenost navstevniku pak ma za nasledek, ze kdyz uz pomlouvaji roota, zacnou pomlouvat nechtene v ramci globalniho pomlouvani i lokalni clanky. Takze trpi autori, takze muj nazor je, ze by si to mel autor nejdriv rozmyslet, jestli mu to za to stoji davat clanky do spraseneho roota a poslouchat pak v diskusi na svuj clanek jak ho jebou....
  • 1. 3. 2005 14:22

    Lembloud (neregistrovaný)
    Ondřeji, Ondřeji, mě nový design nevadí, sice bych chtěl zprávičky jinam, ale to je tak všechno. Ale obsah tohoto a předchozího článku je tak na jednu delší větu a kratší souvětí. Ale proč? Autor nemá dost času? Nebo o tom téměř nic neví, tak pilně studuje a rovnou píše co se dozvěděl? Nebo z toho hodlá vytřískat co nejvíc peněz? V první části seriálu o SVGAlib bylo 3 x více informací. Pokud se tu budou objevovat podobné články častěji, tak to teprv bude konec roota, ne nějaký design, na který možná spousta lidí nadává, ale chodí sem stále.
  • 2. 3. 2005 9:47

    Ondrej Holecek (neregistrovaný)
    Honzo, Honzo ja vim o cem mluvim. Sem nejak trochu smirenej s tim ze sou tu clanky na <>. Kazdopadne se tu tak 3x do mesice objevi i neco co se da precist. To jinde neni. Musis taky vzit v potaz, ze kdyz jim lidi ty clanky neposilaji, tak ze proste ty clanky nejsou a s tim se proste nic neudela. Na druhou stranu, kdyz sem naposledy korespondoval s johankou, tak to vypadalo, ze maji clanky na mesic dopredu, a tedy nouzi o clanky asi nemaji, tak by to mohli trochu selektovat, ale to je jen spekulace.

    No a co se toho designu tyce, tak ten mi z toho vseho vadi asi nejvic a je to jedinej duvod toho, ze jim neposlu zadnej svuj clanek dokut to nespravi. Vymlouvat se na moc prace je blbost. Prebarvit par tlacitek a zmenit styl je prace na jedno odpoledne. A vymlouvat se na to ze se to nelibi jenom mne je taky blbost. Vlastne bych rek, ze jedinej komu se ten design libi je Tomas Kraus (nebudu ho obvinovat z barvosleposti).

    A vubec, vsechno souvisi se vsim. Humus design bude mit za nasledek, ze na ne nastvou autori. Teda, kdome mne vim jen o jednom... Takze s hnusnym designem pude dolu i qalita clanku. Vsechno souvisi se vsim.
  • 3. 3. 2005 7:54

    AHA
    Vymlouvat se na moc prace je blbost. Prebarvit par tlacitek a zmenit styl je prace na jedno odpoledne.
    Jen po pořádek - jeden z čtenářů přislíbil přípravu klasického barevného stylu, dostal podklady a... také se k tomu 3 týdny nedostal a nakonec to vzdal. Alternativní styl bude, už je připravená jeho obsluha, teď se jen musí najít den, kdy jej budu moci celý najednou připravit. Zatím se dělalo na důležitějších věcech. BTW Tomáš barvoslepý není ...
  • 4. 3. 2005 15:56

    vredy_meho_dedy (neregistrovaný)
    Mam pocit ze by stalo za to, udelat anketu o pravidelnosti navstev.
    na roota sem chodil pravidelne, procital si zpravicky a pri tom kolikrat klikl i na clanek ktery me tak uplne nezajimal, ale s chuti sem si pocetl.
    Dnes mam v mozile RSS zpravicek a clanku, popravde z nadpisu cloveka hned tak neco nevyprovokuje aby si to precetl, takze ted si prectu tak jednou do tydne zpravicku ktera me zaujala a clanky nectu skoro vubec, protoze je to utrpeni pro oci.
    Na druhou stranu sem zacal opet chodit (i) na jine servery :o)
    no ale abych se vratil, ta anketa by nebyla spatna, ale musela by byt na strankach dlouho, protoze pokud se snizila cetnost navstev tak aby ji vsichni stihli zaregistrovat.