Hlavní navigace

Názory k článku SecurityProgz (7.11.2002)

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 11. 2002 12:56

    Paja (neregistrovaný)

    v prvni recenzi to ma pokracovat takto: to umoznuje firewallu rychle nabehnuti, protoze nemusi parsovat konfiguracni soubory.

    nic proti vyberu z freshmeatu, ale treba by u freshmeat.net ocenili nejaky ten kredit. Treba by se u clanku mohlo obevit thx. freshmeat.

    http://freshmeat.net/search/?q=green+procmail&section=projects
    http://freshmeat.net/search/?q=pcx+firewall&section=projects
    http://freshmeat.net/projects/dirfreak/?topic_id=861
    http://freshmeat.net/search/?q=mail+stripper&section=projects

    takze navrhuji udelat kratky proces s nazvem secrity progz a nazvat to treba "th1z wik on frešmít sekjurity", aby i ti, kteri nevedi odkud autor cerpa, mohli pouzit originalni zdroj autorovych informaci.

    http://www.osdn.com/terms.shtml

    autora bych take chtel upozornit, ze recenze je recenzentuv nazor a jeho zkusenosti s produktem/sluzbou/vyrobkem, nikoliv prepapouskovani toho, co o produktu/sluzbe/vyrobku rika vyrobce/prodejce.

    znovu rikam - nic proti serialu, je opravdu uzitecny, jenom bychom meli veci nazyvat pravymi jmeny.

    --
    paja

  • 7. 11. 2002 14:44

    Martin Kysela (neregistrovaný)

    Dobry den. Bohuzel nechapu, jestli vychazite z nazoru, ze mi autori jednotlivych programu z celeho sveta posilaji svoje vytvory nebo alespon notifikace... Tak to nefunguje. Nez napisu SecurityProgz, je treba vyhledat v ruznych zdrojich (freshmeat neni zdaleka jedinym) co noveho se kdy a kde objevilo. Obecne informace o produktu davam dohromady jednak z informaci autoru a jednak z komentaru uzivatelu. Sam si vyzkousim kazdy program, ktery do recenzi v danem tydnu zahrnu. Takhle to funguje od zacatku a bude to tak fungovat i nadale. Nejak me nenapada jiny zpusob, jak to efektivne delat.