Hlavní navigace

Společnost SuSE CR na veletrhu Invex 2001

12. 10. 2001
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Na letošním ročníku veletrhu Invex 2001 bude společnost SuSE CR zastoupena především prostřednictvím svých partnerů. V rámci jejich prezentací představí produkty a služby SuSE CR odborníci naší společnosti.

Na výstavním stánku Silicon Graphics, s.r.o. v hale B, bude na špičkovém stroji Silicon Graphics 750 s procesorem Intel Itanium prezentován nový produkt SuSE Linux 7.2 pro IA-64.

Prodej produktů SuSE CR zajistí SuSE Authorized Distributor v ČR firma Intac, s.r.o (pavilon V). Ve stejném prostoru představí linuxovou verzi informačního a účetního systému Orsoft společnost Ortex, s.r.o., SW Partner SuSE CR.

SuSE CR, s.r.o. se již tradičně zúčastní akce Linux Hall, pořádané společností IDG Czech, a.s. Odborníci ze SuSE CR vystoupí ve středu 17.10 na odborné konferenci a v následné debatě. Den poté bude SuSE CR významně zastoupena na akci Linux Hall – „Dotkněte se Linuxu“ určené široké veřejnosti, která má zájem o seznámení se s Linuxem.

U všech zástupců společnosti SuSE CR budou mít návštěvníci veletrhu možnost vyplnit anketní lístek a získat tak 10% slevu na softwarové produkty SuSE dle vlastního výběru.

Těšíme se na setkání s návštěvníky veletrhu Invex.

O SuSE

Společnost SuSE Linux AG, se sídlem v Norimberku, je jedním z předních světových dodavatelů komplexních řešení na základě open source operačního systému Linux. Vedle operačního systému a aplikací pro soukromé osoby nabízí SuSE Linux AG softwarové řešení a komplexní systémy pro instalaci Linuxu v podnicích. Svým obchodním partnerům nabízí SuSE Linux AG širokou škálu kvalifikovaných poradenských a školících služeb včetně podpory na všech úrovních. Společnost zaměstnává celosvětově největší tým vývojářů pro řešení s otevřeným zdrojovým kódem, jejichž jedinečné projektové a instalační know-how zveřejnila v nejobsáhlejší linuxové databázi na Internetu. V současné době čítá SuSE Linux AG přes 500 zaměstnanců a má pobočky v šesti zemích světa.

CS24_early

V České republice je SuSE Linux AG zastoupena dceřinou společností SuSE CR, s.r.o., která nabízí komplexní linuxové řešení, konzultační služby, školení, vývoj, instalační podporu, distribuci produktů SuSE a dalších linuxových aplikací.

SuSE značně přispívá k linuxovým vývojovým projektům jako Linux kernel, glibc, XFree86[tm], KDE, ISDN4Linux, ALSA (Advanced Linux Sound Architecture) a USB (Universal Serial Bus).

Byl pro vás článek přínosný?