Hlavní navigace

Živý video rozhovor s Hankem Janssenem (15:00)

15. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přinášíme živý rozhovor s Hankem Janssenem ze společnosti Microsoft. Hank je open-source vývojářem a pracuje zejména na komponentách PHP. Jeho osobním cílem je prý přinést otevřené myšlení do Microsoftu. Jaký je jeho vztah k firmě? Proč pracuje právě pro Microsoft? Položte vlastní dotazy v online rozhovoru.

Microsoft a ČVUT v Praze, fakulta elektrotechnická dnes pořádají dvouhodinový seminář Microsoft a vývoj open source software. Předním hostem je Hank Janssen, hlavní vývojový inženýr Open Source Lab společnosti Microsoft.

Seminář bude probíhat v anglickém jazyce a je určen pro webové vývojáře a IT profesionály se zájmem o virtualizaci a heterogenní prostředí.

Datum a čas:
15.9.2009, 9:30 – 11:30 hodin
Místo konání:
ČVUT v Praze, fakulta elektrotechnická, Technická 2, Praha 6

Živý rozhovor od 15:00

Dnes od 15:00 pořádáme ve spolupráci s Microsoftem také živý rozhovor s Hankem Janssenem. Položte mu i vy své dotazy. Rozhovor bude probíhat v anglickém jazyce a k dispozici bude jeho kompletní záznam.

Máte možnost předem pokládat dotazy, na které bude Hank Janssen v průběhu rozhovoru postupně odpovídat.

Kdo je Hank Janssen?

Hank Janssen pracuje s unixovými a linuxovými systémy více než dvacet let. Pracoval v AT&T jako jaderný vývojář a vyvíjel také plánovač SYS V pro digitální telefonní ústředny. Většinu svého profesního života vyvíjel aplikace, komunikační nástroje a databáze. Jeho oblíbeným jazykem je C/C++ a oblíbeným editorem je Emacs.

CS24_early

Aktuálně pracuje pro Microsoft, kde vede tým pracující na PHP 5.3. Je také vývojářem integračních linuxových komponent vyvíjených Microsoftem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku