Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak si přizpůsobit Unity, aby se dalo používat od ZiziTheFirst - Aby tu nebyly pouze negativní názory, přidám se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 5. 2011 9:23

    ZiziTheFirst (neregistrovaný)

    Aby tu nebyly pouze negativní názory, přidám se k hrstce spokojených - mně se s Unity pracuje dobře. Ovládáním a chováním mi to připomíná Android. Někomu údajně i Win7, ale ty jsem ještě na vlastní oči neviděl:) KDE4 má možností více, ale Unity boduje jednoduchostí a většina nastavení mi nechybí.

    Článek vyřešil některé další výhrady a díky za něj. Když najdu způsob, jak zmenšit ikony v dashi, budu naprosto spokojený. Scrollbary mi vyhovují, aplikační menu nahoře mi taky nevadí. Hlavně, že funguje Alt+F2 (i když bych bych uvítal jiné řazení výsledků - když napíšu "chro", nechci, aby spustil příkaz chro, ale Chromium, což je až druhá volba;)

  • 3. 5. 2011 15:08

    Petr Sedláček

    > Někomu údajně i Win7

    Tak to urcite ne... Ovladani Windows 7 je naprosto klasicke, temer beze zmen oproti Windows XP/2000/98. Mozna nova funkce "Pin to Taskbar" je krok smerem k Docku a la MacOS X/Unity.

  • 3. 5. 2011 17:42

    ZiziTheFirst (neregistrovaný)

    Máte pravdu, ostatní OS připomíná spíše detaily než celkem. Myslím, že právě chování launcheru bylo to, co známému Win7 připomínalo. Stejně jako mně připomíná jeho chování Android - kliknutí na ikonku aplikace, která běží, nespustí její druhou instanci, ale jen "probudí" stávající běžící aplikaci. I z Mac OS X je tam toho hodně, měl jsem na mysli hlavně to, že ten mix mi nijak nepřekáží a ovládá se obstojně.