Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Po dvaceti letech měníme diskuse, chceme je udělat užitečnější pro čtenáře od Skid - V diskusi jde videt, ze mnohym tato zmena...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 1. 2019 6:01

    Skid

    V diskusi jde videt, ze mnohym tato zmena udelala radost. Dovolim si reakci z opacne strany barikady.

    Je pravda, v poslednim asi roce zacly diskuse znacne upadat. Osobni utoky na dennim poradku, a vlakna uz se nekdy nedalo ani prochazet. I to byl jeden z duvodu, proc jsem prestaval nejprve do diskusi prispivat, nakonec je casto i vubec cist.

    Na druhou stranu ale Root byl pravdepodobne jeden z poslednich serveru, kde mohl kdokoliv kdykoliv vyjadrit svuj nazor bez nutnosti registrace - opravdova svoboda projevu. A o tu jsme touto zmenou za potlesku nekterych z vas prisli. Nevim zda je vubec co slavit, ja nechavam sampanske v lednici.

    Soucasti te svobody byli i uzivatele, kteri sem tam trefne uderili na cil - napada me v tuto chvili napriklad nekolik trefnych prispevku uzivatele pod nickem JirsakovaTchyne. Ti lide, kteri zde podobnym zpusobem obcas publikovali udrzovali zaroven urcitou formu zabavy a atmosfery, ktera k rootu patrila. Sem tam jsem se s nazory techto lidi i ztotoznil, nebot nekteri mistni uzivatele maji opravdu problem s prilisnou sebeduverou a sebestrednosti.

    No, a mimo jine o to vse jsme timto rozhodnutim prisli. Nedokazu rict, jestli bylo dobre nebo spatne rozhodnuti - v kazdem pripade slozite, ale nepatrim pres vsechny problemy minulych let k uzivatelum, kteri by zmene tleskali.

  • 29. 1. 2019 13:51

    - -

    Jestli chceš pikantní tečku, tak tu tleská hodně těch, kteří mají současný stav na svědomí. Jako by si neuvědomovali, že posun diskusí k lepšímu je právě o tom, že některé věci, které byli zvyklí psát, tu už prostě nebudou.