Hlavní navigace

Softwarová sklizeň (5. 4. 2023): správce chatů s umělou inteligencí

5. 4. 2023
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Dnes si představíme klienta pro komunikaci s chatbotem od OpenAI, budeme psát zdrojový kód ve forku editoru Atom a vyzkoušíme si spouštění příkazů se specifickými proměnnými prostředí.
Co se dozvíte v článku
  1. ChatWizard
  2. Pulsar
  3. Flemozi
  4. Enve
  5. Blbinka

ChatWizard

ChatWizard je klient pro komunikaci s chatbotem, který využívá model umělé inteligence od OpenAI. Umožňuje vytvářet nové konverzace a organizovat je, ať už přizpůsobením názvů, archivováním nebo připíchnutím mezi oblíbené.

Podporuje nastavení modelu (např. gpt-2.5-turbo), teploty určující správnost a rozmanitost odpovědí, či penalizace za četnost vzorkování tokenů.

github.com/lisiur/ChatWizard, 0.0.42

Pulsar

Pulsar je textový editor vytvořený jako fork Atomu, který je vybaven správcem pro instalaci balíčků i jejich vytváření, chytrou autokompletací, průzkumníkem souborového systému, vícepanelovým uživatelským rozhraním, či funkcí pro hromadné nahrazování textových fragmentů v rámci dokumentu i celého projektu (nebo projektů).

github.com/pulsar-edit/pulsar, 1.103.0

Flemozi

Flemozi je jednoduchý emoji picker, který vám pomůže během chvilky najít tu správnou emoji, vložit ji do schránky a použít v jiné aplikaci. Kromě běžných emojis podporuje také GIF animace, samolepky nebo ASCII emojis. Pro otevření pickeru slouží globální klávesová zkratka.

github.com/KRTirtho/flemozi, 0.1.0

Enve

Enve je nástroj, který dokáže načíst proměnné prostředí ze souboru .env  a spustit libovolný příkaz s platností těchto proměnných. Kromě spouštění příkazů umožňuje vypsat proměnné do příkazové řádky ve formě prostého textu, JSON formátu nebo XML.

Cloud 24 - tip 1

github.com/joseluisq/enve, 1.4.1

Blbinka

Dnes je tolik možností, kam si vyletět, až si nakonec nevíme rady.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku