Hlavní navigace

Veselé Vánoce + dárek od Root.cz

24. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

A je to tady: kapříci, řízečky, salátek, chlebíčky, vínečko a další dobroty, no a samozřejmě pohádky, dárky a hlavně pohodička. Rozhodli jsme se připojit taky k vánočnímu přání a přidat ještě jeden dárek, který vám snad udělá radost. Ne asi až takovou jako svetr od babičky, ale co my víme.

Rok se s rokem sešel a už jsou tu zase Vánoce, svátky klidu a pohody. Samozřejmě vám za celou redakci i autorský tým přejeme všechno nejlepší, hlavně klid, konec všech krizí a problémů a taky hodně hezkých dárečků.

Také jsme si pro vás jeden připravili. Čtyři z vás měli možnost vyhrát kalendáře s fotografiemi našich milých a krásných kolegyň. Je velmi pravděpodobné, že se na vás nedostalo, opravdu jsme jich do redakce víc nedostali. Abyste z toho také něco měli, rozhodli jsme se tento kalendář zveřejnit ještě v elektronické podobě pod licencí CC-by-nd. Můžete si jej tedy stáhnout v PDF, vytisknout nebo se jen tak pokochat.

Šťastné, veselé a linuxové!

Poznámka: na Silvestra pro vás připravujeme balík zajímavých historek, které nám už několik dní posíláte na redakční mail. Pokud také máte nějaký vtipný zážitek, určitě nám jej pošlete a můžete vyhrát mikinu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku