Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Překvapení od Symantec: Windows jsou nejbezpečnější od Jan Olšan - Nechte už tu urban legend (nebo je to...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 3. 2007 0:58

    Jan Olšan (neregistrovaný)
    Nechte už tu urban legend (nebo je to móda?), že Windows pořád padají. Od NT vejš je to stabilní jako šutr. Jestli vám to padá, tak jste si to zbodal, a zbodat se dá i linux (no že to musím vědět!). WinXP, z kterého teď píšu (má i poenSUSE) ještě nemělo BSOD, za rok a půl užívání. A to jsem admin na dvě věci.

    Moje vlastní Win2k (2 roky) mělo BSOD - 1. když zdechl disk, 2. když jsem zkoušel instalovat ovladač tiskárny (nadto pěkně prasečí) pro Win NT4.0 a konečně když jsem si najednou instaloval/odinstalovával/aktualizoval tři ovladače grafiky (dokonce od různých výrobců, to byl ten průšvih). V tom posledním případě jsem si o to zatraceně koledoval, ale stačilo jednou pořádně odinstalovat, nainstalovat rozumně jen jeden exemplář a od té doby pohoda. Například mi to už 90 hodin počítá HD video v x264. Slušná zkouška věrnosti, řekl bych. Jinak restartům moc neholduju, vyžívám se v suspend2disk.

    Ale každopádně ať žije tučňák, fandím volné lásce i pivu grátis!