Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Proč mají všechny ovladače ve Windows datum 21. 6. 2006? od olin - Tahle diskuse nemá smysl, je to úplně stejný...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 2. 2017 7:22

    olin

    Tahle diskuse nemá smysl, je to úplně stejný jako s Ovčáčkem - ten úplně ignoruje, co se mu říká a když říkám, že ignoruje, tak 100%. Mele si furt svojí.

    Obhajovat ignorování verze ovladače a preferování data je přece designová debilita. Buďto verzuju a používám verze, nebo neverzuju a hraju si na data. Tohle si nejdřív hraje na data a pak na verze. Co když výrobce vydá dvě verze, řekněme 10.1 a revoluční 11.0, kterou nechce hned cpát všem, a pak se rozhodne udělat ještě opravu 10.2? To si jako má hrát na debila společně s Microsoftem a dát tam stejné datum, jako 10.1, jen aby donutil Microsoft vyhodnotit verzi?

    Datum není priorita. Je to klasické zneužití věci k jinému účelu a tím zakázání původního významu, v tomto případě neumožňuje vyhodnotit datum jako informaci o vzniku souboru. Já tomu říkám design pattern "misuse". Software (obecně) je toho plný.

    Tohle nejde obhájit, je to debilita. Ale klidně si hraj na debila společně s Microsoftem, je to tvé svobodné rozhodnutí.