Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Turecko pokračuje s blokováním služeb firmy Google od Izak - No kdyz si vezmu, co jsou muslimove zac...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 6. 2010 11:10

    Izak (neregistrovaný)

    No kdyz si vezmu, co jsou muslimove zac a ze nes chteji zotorocit, ze mislami zna jen Dzihad a dum mitu (allahuv) a dum valky (vse kdnen neni zaveden silam)
    Ze maji za ukol klamat a ze nic takoveho jako umirneny islam neexistuje, mluvi se o nem jen u nas v EU, ale ukazte mi muslimskou zemi, kde tomu tak je a neaplikuje se dzihad, dhimma … takovy muslimsky stat neexistuje.
    Dale je zde narizeni Takíja, ta narizuje vsem muslimum podvadet bezverce.
    http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/2007/04/11/uvod-do-islamu-cast-i/
    http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/2007/04/16/uvod-do-islamu-cast-ii/
    Tedy ja nejen ze bych Turecko do EU nevzal, ale dokud se nezbavi islamu a nezavrhne jej, tak bych je izoloval, stejne tak musi cela EU postavit islam na uroven nacizmu … EU je divny spolek, v podstate mejmensi zlo nacizmus potlacuje … ale komunizmus (Stalin) a islam nestiha, pritom Nacizmus nezabil zdaleha tolik lidi a ani zidu, holokaust ? … to nic neni, smesna cisla, par milionu lidi, vite kolik zidu povrazdil Stalin a islam ?
    Tedy je zde jasna vize, plyn z Kazachstanu a domluvit se z Ruskem, Ukrajinou.
    1) plynovod bude kratsi.
    2) smlouvy se budou drzet, pravoslavna rus je pro me vazenejsi partner, nez prolhany muslim
    3) Rusko i tak bude branit plynovodu, o cem myslite, ze jsou ty bojuvky co tam ted v te oblasti vladnou ? No a to, ze EU pro plyn uznala Kosovo, je blbost, ktrea se mu vymsti, misto aby pomohli Srbsku potlacit teroristy a bud je nechat na pokoji, oni uz to uzemi stejne zpet dobili a nebo jim pomoct a ne jim tam nacpat jednotky, ktre Srby odzbroji a nechai tam pobihat Bin Ladina a jeho prisluhovace se zbranema.
    A kdyz Holandske jednotky spravne pochopili, ze kosovsti albanci pachaji genocidu na neozbrojenem obyvatelstvu a tihle srabi se ac v presile stretli tvari v tvar vycvicene armade, byli porazeni … a jak to tak byva, kazdy dobry skutek bude po zasluze potrestan, tedy Holandsti vojaci byly zbaveni hodnosti a vyhozeni z armady … dnes ve Strasburku svedci ve prospech Srbu a svedci o tom, kdo pachal jake zlo … a razem je z Milosevice hrdina a ne nejaky tyran, co udajne nekoho masakroval, ne byl to 1. clovek, co nehodlal prihlizet bezpravi a zavedl na na uzemi zpet zakon a poradek, vic takovych Milosevicu a v EU by byl poradek, muslimove by sedeli ve vezeni, cikani by museli zacit chodit do prace a kdyby kradli a porusovali zakon, tak by se na ne pohlizelo spravedlive, jako na obcana a ne na nejakou slechtu … a zakon by byl vynucen.