Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Útočník může zjistit váš PIN z pohybu telefonu od Prezdivka - Jardo_P, problem je casto prave v tech elitach,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 4. 2017 10:32

    Prezdivka (neregistrovaný)

    Jardo_P, problem je casto prave v tech elitach, ale to neni zalezitost pouze okolnich zemi, tyka se to Ceska take. Ovsem "prosty lid" je vec jina a diky kontaktu s polskymi znamymi vim treba, ze u nich spousta lidi ma nazor jiny nez jejich "reprezentanti".

    Jestli se Vam nelibi spolecnost Slovaku, Polaku a Madaru, s kym byste se chtel spojit, abyste lepe mohl prosazovat myslenky, ktere jsou cleny te spolecnosti sdilene? Pochybuji, ze by se Cesko mohlo "vezt na spolecne vlne" s Nemeckem, Rakouskem, Francii, ... Myslenky muzete zkouset prosazovat i sam, ale v takovem pripade budete obvykle velmi snadno "prehlasovan" ci v horsim pripade si Vas ani nevsimnou, protoze koho zajima jedna osamocena pidi-entita?

    Tady ve Svycarsku se mi libi, jak dokazi vedle sebe zit ruzne narodnosti (predevsim mam na mysli nemecke, francouzske, italske) a spolu tvorit jeden stat. Dokazi spolu zit. Proc by se lide podobne kultury nedokazali spolu domluvit i ve stredni Evrope? Mimochodem to byla uz Masarykova idea o spolecnem state Cechu, Slovaku i Polaku. Chtel udelat takove druhe Svycarsko.